25361100 info@egedahl.dk

PRISLISTE

Alle priser er incl. moms

kr./ m2
Gulvafslibning + Lud (natur)80
Gulvafslibning + Lud (hvid)80
Gulvafslibning + Sæbe80
Gulvafslibning + 2 x lak80
Gulvafslibning + 3 x lak100
Gulvafslibning + 2 x lak (hvid)100
Gulvafslibning + 3 x lak (hvid)125
Gulvafslibning + Lud + 2 x lak (hvid)100
Gulvafslibning + Lud + 3 x lak (hvid)125
Gulvafslibning + Olie (natur)80
Gulvafslibning + Olie (hvid)100
Gulvafslibning + Lud + olie (hvid)100
Gulvafslibning + Voks80
 
Tillægspriser
Gulvafhøvling20
Speciallak – 2-komponent20
Dørtrin150
Trappetrin200
Bordplade1000
Diverse
 
  • Alle priser er incl. Moms
  • Minimumspris kr. 2000
  • Arbejdet udføres over hele landet uden merpris
  • Der er 2 års garanti på udført arbejde
  • Ventetid: 2 – 3 arbejdsdage

PRISER

Leo Jensen

Mester

Prisliste på gulvafslibning og efterbehandling af trægulve viser vore faste priser. Vi har altid fornuftige gulvafslibning priser og kan altid træde til  med kort varsel. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os for en snak om dine trægulve.

Ring til mig på tlf. 25361100 og få en snak

Jeg er altid klar til en snak om trægulve. Har du spørgsmål om trægulve? Så kontakt mig gerne. Min mobil telefon er altid tændt og du skal ikke holde dig tilbage for at ringe. Er jeg optaget, så send en SMS på tlf 25361100 og jeg vender hurtigt tilbage.

GULVAFSLIBNING PRISER?

Her kan du se prisliste for renovering af dit gamle trægulv. En gulvafslibning og efterbehandling kan give dig et drømmegulv. Udover priser på afslibning og gulvbehandling kan også få priser på afslibning af dørtrin, trappetrin, køkkenbordplader og andre vandrette flader i træ. Ønsker du detaljer om de enkelte punkter i prislisten kan du her på vores hjemmeside få flere gulvoplysninger, gulvinspiration og gulvrådgivning.

Billig gulvafslibning priser

Gulvservice får du helt uden beregning og dermed kan det ikke være billigere. Enhver henvendelse til os, uanset grunden, er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Vores gulvprisliste giver dig også konkrete oplysninger om udvalg og kombinationsmuligheder på områderne som afslibning og typen af gulvbehandling.

Dette inkluderer priserne

Alle priser i gulvprislisten er i danske kroner inkl. moms og vi forbeholder os ret til ændringer med hensyn til gulvets beskaffenhed og andet. Priserne tager udgangspunkt i et normalt trægulv med en overfladebehandling og eventuelle skader som man med rimelighed vil kunne påregne. Større skader, uregelmæssigheder, tykkelsen på gulvet og andet kan bevirke at vi ikke kan udføre arbejet og i givet fald med et tillæg. Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl. Den erstatter alle tidligere ændringer.

Hvad inkludere vore gulvafslibning priser?

Alle vore priser er inklusiv materialer, transport, opbringning, parkeringsafgift, opbringning af maskiner, arbejdsløn samt hvad der ellers benyttes af rekvisitter og andet. Ved gulvafslibning forstås, at der slibes trærent, hvilket vil sige at alt den gamle overfladebehandling fjernes. Smuds, snavs, ridser, småhakker og mindre misfarvninger vil blive fjernet. Brand- og fugtskader, større hakker, huller og dybe ar er med forbehold, endvidere kan misfarvninger på mørke træsorter ej heller garanteres fjernet.

Gulvbehandling af trægulve

I prislisten kan du se en række forskellige typer af gulvbehandling, som hver især har sine priser. Hver overfladebehandling egner sig til forskellige træsorter, gulvtyper og dine ønsker og behov som kunde. Ønsker du gode råd og inspiration så kontakt os gerne for en snak.