25361100 info@egedahl.dk

I Rungsted og Skovshoved har du mulighed for at få boligindretning efter tidens tendenser. Gulvindretning med hjælp fra os, så dine trægulve vil skabe harmoni og passe til de øvrigt elementer. Vi afsliber de gamle trægulve og giver dem en smuk overflade som passer til tendenser, trends og mode. Gulvmode bliver der ikke talt så meget om, men det er også ligegyldigt, idet det handler om at få en samlet indretningsløsning som passer. Det personlige og en stil der harmonerer med drømme og behov når vi taler træ i boligen og især trægulve.

” Boligindretning er i høj grad afhængig af de flader der omgiver hjemmets værelser, herunder boligens trægulv ” 

Gulvafslibning i Rungsted

gulvafslibning i rungsted, klampenborg og skovshoved. Sildebensparket og massive plankegulve i eg, douglas og pitchpine.Vi har netop udført et større gulvarbejde i Klampenborg ved Bakken, som blev udført efter alle kunstens regler. God boligindretning er svært men vigtigt, og meget mere end møbler, interiør, farver på vægge og arkitektur. Boligens trægulve er nemlig en medspiller som ofte er overset. Boligens gulvflade er faktisk den overflade i hjemmet med den største visuelle effekt, – større end vægge og lofter. God gulvindretning er en blanding af tidens tendenser, boligens karakter, din personlig smag samt praktiske ting. Trægulvets karakter og udseende kan opfriskes med en gulvafslibning, så fortvivl ikke såfremt dit gulv ser herrens ud. Vi er her nemlig for at for at hjælpe dig med en mindre gulvrenovering. Uanset om du har gang i en større boligrenovering eller en forårsrengøring, kan vi træde til med dags varsel og afslibe dine trægulve.

En gulvafslibning gør underværker i Rungsted

Boligens og gulvets karakter kan bringes tilbage til fordums dage eller manipuleres til et helt andet udseende end det oprindelige. Det er helt og holdent op til dig at bestemme karakteren og udseendet af dit nyrenoveret trægulve så det passer til din personlige stil og boligens indretning og arkitektur. Det gælder om at du finder dine egne optimale løsninger og arbejder på at få et trægulv og en bolig der er optimalt i forhold til dine drømme.

NOTE: Trægulve kan virkelig få deres ynde og smukke ydre frem ved en gulvafslibning. Kontakt din gulvmand for en snak om netop dit trægulv. 

Gulvindretning efter tidens tendenser

gulvafslibning rungsted af silkebensparket og andre parkettyper. Din gulvspecialist i nordsjælland, herunder klampenborg, skovshoved og rungstedRungsted er at godt sted at udføre gulvafslibning og gulvrenovering. Vi har netop arbejdet med et sildebensparket på strandvejen imellem Klampenborg og Skovshoved som ejeren havde opgivet som sanerings værdigt. Dog kom han i sidste øjeblik i tanke om at give det en chance og spørge en professionel gulvfagmand. Vi lavede et gulvtjek og gulvvurdering og fandt gulvet sundt med en beskaffenhed over middel. Med andre ord kunne gulvet friskes op med en gulvafslibning, hvor den gamle, grimme og slidte overflade fjernes. Der er ikke noget smukkere end et gammelt trægulv med en gammel patina og et nyafslebet udseende. Efter 2 arbejdsdage var gulvet færdig slebet og kunden blev ikke kun chokeret men også forundret over at hans gamle trægulv kunne blive så flot.