25361100 info@egedahl.dk

Lyngby og trægulve opfriskes her hos os. Gulvafslibning og efterbehandling der virkelig frisker din bolig op. Vi udfører gulvarbejde, herunder gulvafslibning og gulvrenovering i hele Lyngby Tårbæk kommune og omegn. Tidens gulvtrend og gulvmode kender vi selvom disse er meget omskiftelige. Ja, der er faktisk omskiftlige gulvtendenser fra år til år, hvilket vi naturligvis tager hensyn til i vores gulvrådgivning og vejledning af kunder. Det er en naturlig del af en god gulvservice, at indrette boligen efter sidte nye trends. At tage hensyn til dette i sin boligindretning og gulvindretning gør, at man er med på moden. Men gulvindretning er meget mere end tendenser i en bunke fancy boligmagasiner.

NOTE: Det er sans for nyskabelse og det at kunne se perspektiv i en indretningsløsning der gør trægulve fascinerende.  

Gulvafslibning i Lyngby

gulvafslibning lyngby og omegn med efterbehandling af forskellig slagsAt indrette et trægulv må tage udgangspunkt i gulvets udseende. Et nyafslebet trægulv vil være det perfekte udgangspunkt for enhver gulvindretning. Gulvafslibning eller gulvafhøvling gør arbejdet hvorefter dit parket- eller plankegulv kan forvandles med en ny gulvbehandling med olie, lak, lud eller måske en indfarvning med bejdse, hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Ja, det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt med hensyn til overfladestruktur og indfarvning. Det er muligt at anskaffe sig møbler eller interiør der afspejler de sidste nye tendenser. Klassisk eller moderne interiør og møbler, der ikke behøver at koste en ‘bondegård’.

” Ja, det behøver faktisk ikke at være ret bekosteligt at afslibe et trægulv, men det kan være omfattende at skifte indboet ud for at følge med i tidens tendenser. “

Skiftende farvevalg af lejlighed i Lyngby

Du føler måske, at hvid eller andre bløde naturfarver er for kedlige. Det kan give god mening med pangfarver og kulører, der inspirerer og appellerer til dine sanser. Ellers er vil træets naturlige træfarve give ro, og være forholdsvis let at indrette med uden at skabe voldsomme kontraster og disharmoni.