25361100 info@egedahl.dk

Hellerup med de mange eksklusive og smukke trægulve.  Massive egetræsgulve, sildebensparket og mønsterparket der pynter i de mange villaer og lejligheder her. Vi er din lokale gulvpartner når det gælder opfriskning af trægulve.

Din gulvmand i Hellerup

Med mange års erfaring med gulvarbejde i Hellerup, er vi ikke længere væk end telefonen, og kigger gerne forbi for en snak om dine trægulve. Gulvafslibning udføres på alle trægulve, uanset træsort, gulvtype samt beskaffenhed. Vi har næsten altid en servicebil i Hellerup og omegn som kan hjælpe dig med spørgsmål, vurdering og andet.

” Trægulve må friskes op med blid hånd og nænsomhed, især parket og sildebensparket. – Vi har ekspertisen “

Gulvafslibning i Hellerup

hellerup. gulvafslibning hellerup  - her ses et sildebensparketAfslibning og efterbehandling af trægulve udføres af en professionel stab af dygtige gulvfolk. Gulvafslibning, gulvsalg, gulvmontering og gulvlægning er også en mulighed her hos os. Her kan du udvælge dig et trægulv i vores gulvgalleri eller gulvbutik, og få det leveret i hjemmet. Ønsker du, at vi skal udføre gulvlægning eller gulvmontering, er vi også leveringsdygtig i dette. Først og fremmest må du vælge et trægulv som passer til dine forventinger til overflade, slidstyrke, rengøringsvenlighed og gulvudseende. Uanset om det er et flydende, svømmende trægulve, eller måske et der skal lægges på strøer eller lægges på strøer, kan vi hjælpe dig. Fordelen ved at benytte os er, at du kan bestille det hele i én gulvbutik hvor efter vi klarer alt.

NOTE: Er der i forvejen et trægulv i boligen som skal fjernes, klarer vi også dette.

Trægulve er udført i et fantastisk materiale

Træ er et rigtig godt og smukt gulvmateriale som fortjener den allerbedste behandling. Fra at være et levende træ i skoven, der fældes, saves op, laves om til et trægulv og lægges i din bolig, er det noget af en rejse det har været igennem. Derfor vil træ til stadighed være levende selv om det lægger i din stue. Garvesyren i træet vil arbejde, og derfor bevæger træ sig afhængig af temperatur og luftfugtighed samt andre påvirkninger. Indenfor fagsproget siger man at træ det ‘kvælder’, altså bevæger sig i takt med omgivelserne. Vi ser også denne bevægelse når et tørt og udsultet plankegulv bliver oliebehandlet. Gulvolie og oliering trænger ned i træet og mætter dets porer indtil det ikke kan absorbere mere. Når træ er mættet med olie, udvider det sig og tilpasser sig de omkringliggende gulvbrædder, hvorfor revner, søm huller og andet forsvinder eller bliver minimeret.