25361100 info@egedahl.dk

Gentofte er en by med mange trægulve. Gamle og nye planke- eller parketgulve som med jævne mellemrum trænger til en opfriskning. Her er vi, som den lokale gulvpartner, dig behjælpelig med gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling af aller former for trægulve. Parketgulve i forskellige parketmønstre, såsom stavparket, sildebensparket og andet. I Gentofte er der mange unikke og smukke trægulve, som på en nænsom og blid vis må friskes op en gang imellem.

” Trægulve i Gentofte forvandles blidt og nænsomt af os “

Gulvafslibning i Gentofte

gulvafslibning gentofte samt efterbehandling med olie, lak, lud, sæbe eller olie. Her på billedet er det en hvid olie. En såkaldt hvidpigmenteret gulvolieDe smukke trægulve kan blive endnu smukkere ved vores hjælp. Træ og trægulve er en fryd forøjet og kan nærmest betegnes som et kunstværk. Her kan åre tegninger fortælle en historie og skabe en markant gulvoverflade med et smukt og naturligt spil. Om det er gulvafslibning, gulvafhøvling eller efterbehandling af trægulve så står vi klar med en professionel gulvløsning. Solide kvalitets løsninger til private, institutioner og erhverv i København, Odense og omegn, indenfor alle former for gulvrenovering.

NOTE: Vi har et stærkt kvalitetsprodukt indenfor gulvrenovering og andre former for gulvarbejde, og bygger på mange års erfaring indenfor gulvhåndværket.

Gulvvirksomhed nær Gentofte

At være en af de førende gulvvirksomheder indefor gulvbranchen forpligter naturligvis. Derfor har vi nu en udvidet gulvservice, som består i gulvrådgivning, vejledning og gulvinspiration. Endvidere tilbyder vi, at du som kunde kan deltage aktivt med godkendelse imellem hver proces gennem hele gulvarbejdet. Med andre ord tilbydes du at godkende:

  • en ‘udfaldsprøve’ inden gulvafslibningen sættes igang
  • efter første grovslibning
  • når afslibningen er udført

samt en ‘afleverings forretning’ når det endelige gulvarbejde er udført. Dette er en ekstra service, som kan give nogle kunder tryghed i processen hvor andre ikke har nogen interesse heri. Naturligvis ud fra den begrundelse, at et stykke gulvarbejde som er overgivet til en professionel gulvmand og gulvfirma, er i de bedste hænder.

Kontakt os, – din lokale gulvmand i Gentofte for en snak om, hvad vi kan gøre for dine trægulve, så de bliver smukke samt slidstærke og rengørings venlige.