25361100 info@egedahl.dk

gulvafslibning fredensborg og nordsjælland. Afslibning og efterbehandling med lak,olie, lud voksGulvafslibning Fredensborg udføres alle ugens dage i top kvalitet. Leder du efter et godt tilbud på gulvarbejde i Fredensborg? Vores gulvmand i Fredensborg hjælper dig gerne. Han udfører gulvarbejde for erhverv og private med fokus på kvalitet samt billige gulvafslibning priser. Ved en gennemgang af dine trægulve udformer vi et komplet tilbud og fastsætter gulvafslibning prisen sammen med dig. Som kunde hos os er du med i selve processen, så du får et trægulv som lever op til dine drømme og ønsker med hensyn til en smuk overflade.

“Du får en helt fast pris, så du ikke er i tvivl om, hvad gulvarbejdet koster.” 

Grundig og billig gulvarbejde i Fredensborg

Er du træt af sjusket gulvhåndværk? Vi er din garanti for veludført og grundigt gulvarbejde i hele Fredensborg og Nordsjælland. Du kan være tryg ved at overflade enhver gulvopgave til os. Alle vore produkter er miljøgodkendte, og vi sørger for at:

  • ikke at gå på kompromis med tørre-/hærdetid
  • udføre korrekt gulvafslibning og efterbehandling
  • benytte passende grundere
  • udføre gulvarbejde i den rigtige rækkefølge

NOTE: Vælg os og få en gulvmand, der altid leverer kvalitets håndværk til tiden – uanset opgavens størrelse og art.

Få dit depositum retur ved fraflytning

Har du planer om at flytte ud af din lejlighed? Ofte betaler lejere alt for meget for udførelse af gulvafslibning. Idet regningen betales ud af dit indskud, betaler udlejer prisen uanset størrelse. At udlejer ofte vælger et alt for dyrt gulvfirma går ud over dig eller efterfølgende lejere. Heldigvis har du, som lejer, ret til selv af vælge guvlmand. Lad os hjælpe dig med gulvafslibning ved fraflytning. Ved brug af vores gulvservice spare du nemt mellem 20 og 40% på fraflytningen. Få en større del af dit indskud tilbage med vores hjælp. Ring og få et rigtig godt tilbud på dit næste gulvarbejde.

Det gode håndværk i Fredensborg

Vi har altid fokus på det solide og gode håndværk. Stor fleksibilitet er kendetegnet for vore gulvopgaver. Fortæl os om dit gulvprojekt, så giver vi en skarp pris som du ikke kan sige nej tak til.