25361100 info@egedahl.dk

gulvafslibning farum og omegn. Afslibning af trægulve i Farum med en efterfølgende gulvbehandling. Her på billedet ses en gulvafslibnng igangSkal du have lavet gulvrenovering i Farum? Vores gulvfirma nær Farum tilbyder topkvalitet og god gulvservice indenfor gulvrenovering, gulvafslibning, gulvafhøvling og meget andet. Alt i bearbejdning af træ og trægulve, herunder gulvlægning samt forskellige andre former for gulvarbejde. Også afslibning af flyttelejligheder til fornuftig pris og i rigtig god kvalitet.

Ring og få et rigtig godt tilbud fra en dygtig gulvmand i Farum og Lynge.

Gulvarbejde i Lynge og Farum – For Erhverv og private

Trænger trægulvene i familiens hjem til en kærlig hånd? Eller skal firmakontorernes trægulve gøres præsentabelt inden det store kundemøde? Vi løser alle type gulvopgaver – små som store. Alt lige fra afslibning af et lille køkken til total gulvløsninger i større gulventrepriser landet over, kendetegnes af vore mange års erfaring med industrielle og private gulvprojekter.

Grundigt gulvfirma nær Farum

Altid grundig og veludført gulvarbejder udføres. Hos os får du en dygtig og engageret gulvmand, der kan rådgive dig på bedste vis. Med mange års praktisk erfaring med alle typer gulvopgaver, kan han give dig inspiration og fortælle fordele og ulemper ved de forskellige typer af gulvbehandling. At gå gulvafslibning og andet gulvarbejde udført af en pligtopfyldende og billig gulvmand i Lynge og Farum, sikrer dig det aller bedste resultat.

Ring til en seriøs gulvpartner og få en snak om dine trægulve

Undgå en dyr flytteregning

Står du over for at skulle have udført gulvafslibning i forbindelse med fraflytning af leje bolig? Idet udlejere sjældent bekymrer sig om prisen, når de vælger gulvmand, vælges ofte den dyreste løsning. Dette kommer naturligvis ikke dig til gode og derfor gør du klogt i selv at vælge en billig gulvmand i Farum. Såfremt du lader os klare dit gulvarbejde ved fraflytningen, nedsætter vores gulvservice typisk din flytteregning med 20 til 40%.

Undgå en dyr flytteregning og benyt et billigt gulvfirma nær Farum.

Hos os er der altid fokus på det gode gulvhåndværk. Med altid fleksible gulvløsninger som passer til dine gulvønsker, drømme og behov, er du sikker på en perfekt gulvløsning. Kontakt os og fortæl om dit næste gulvprojekt, – så er du godt på vej.