25361100 info@egedahl.dk

gulvfirma 03Gulvfirma i bogstaveligste forstand er et firma som arbejder med gulve. Gulvarbejde af den ene eller anden slags, hvor et nyt gulv anskaffes og lægges. Eller hvor der udføres en gulvafslibning, gulvafhøvling og måske gulvbehandling med:

  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Sæbe

eller noget helt andet. Hvid lud, hvid sæbe og hvid lak er typer som er særdeles velegnet til lyse træsorter som eg, bøg, fyr, gran eller andet.

gulvfirma 01

Gratis gulvrådgivning

Husk på at alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende. Du er også altid velkomme til at kigge forbi vores gulvfirma, hvor der er en gulvbutik og et gulvgalleri hvor du kan hente inspiration eller købe et trægulv, rekvisitter og andet såfremt du har interesse for det. Endvidere har vi et gulvsnedkeri som laver forskellige former for gulvrenoveringer og tilpasning af parketstave og plankegulve. Dette benyttes ofte i forbindelse med reparation af gammelt træ og trægulve hvor det ikke er muligt at købe trægulv som passer i specifikationer og dimensioner som passer i patina med det nuværende gulv.

Gulvværksted og gulvsnedkeri

Rigtig gamle trægulve er typisk lavet som håndarbejde på et savværk og i gamle dage var der ingen krav til dimensioner som det er nu om dage. I vores gulvværksted arbejder Børge med forskellige former for træopgaver, det kan være reparation af gulvplanker og andet hvor det ikke er nødvendigt at udskifte træet, men blot at reparere det. Alt i alt er vi et gulvhus og et gulvkompagni med alle aspekter af gulvrenovering når det handler om gulvmaterialet træ. Vi er med andre ord gulvspecialiste og er i alt beskedenhed nok en af de førende indenfor branchen.

Gulvtyper og træsorter

Lige i øjeblikket har vi fødselsdagssalg i vores gulvbutik på en række forskellige gulvtyper og gulvsorter, som kan være et muligt emne i din bolig. Vi har alt indenfor parketgulve og plankegulve i træsorter som fyr, eg, bøg og ask. Derudover fører vi en række forskellige eksotiske træsorter så som Merbau og Jatoba. Parketgulve har vi forskellige mønster, som:

  • gulvfirmaStavparket
  • Rudeparket
  • Hollandsk Parket
  • Kongeparket
  • Sildebensparket

Og derfor kan vi tilbyde et trægulv til netop det gulvudseende og den gulvstil som du kunne ønske i boligen. Så kig gerne forbi for at blive inspireret eller følge vore gode gulvtilbud og vurder gerne priser. Vi deltager altid med glæde i gulvpriskonkurrencer idet vi har markedets laveste gulvpriser og en rigtig god gulvservice. Til slut vil jeg nævne et element som gulvværdien er overordentlig vigtig for beslutningen når du skal vælge trægulv og overfladebehandling. Det er altid en gulvinvesering som vil tjene sig hjem både på den korte og lange bane. Som en tommelfingerregel kan det altid godt betale sig at investere i et solidt og massivt plankegulv idet det vil holde i mange år fremover. Det kan afslibes et utal af gange modsat de moderne lamelgulve hvor der kun er 3 – 4 millimeter træ hvilket gør at de kun kan afslibes 1 – 2 gange. Men kontakt os gerne eller en anden gulvfagmand så vi kan snakke om dine behov og en god gulvløsning.