25361100 info@egedahl.dk

Nye farver fra dansk virksomhed

Junckers rødDer er mange muligheder for efterbehandling af trægulve. Når et gammelt og slidt trægulv er slebet ned til det rene træ kan der påføres en gulvbehandling efter ønske. Idag findes der så mange muligheder som aldrig før, og Junckers A/S i Køge har en masse at byde på. Soul+Collection byder blandt andet på røde, blå og grønne gulve, rigtige pangfarver som ikke før er set indenfor gulvbranchen. Collection fortæller at det er en kollektion altså bredden i farvevalget, og soul fordi at farverne giver trægulvene en masser af liv, sjæl og ynde. Et hele der giver brugerne mulighed for at vise deres egen sjæl.

Trægulve i New Yorker stil

For nogle år siden var der en drejning i retning af, at gulvbehandling af trægulve gerne måtte have et mere naturligt og rustikt udseende. Typisk med masser af knaster og farvevariation, og modeskribenter på modestilmagasiner verden over kastede sig over den nye tendens. Verden over kaldt skandinavisk stil og det stilrene skandinaviske design med skandinaviske møbler i spidsen var et hit. Det blev markesført med simpelt arkitektur, måske en groft pudset væg eller i hel rå beton, sådan lidt New Yorker Stil.

Trægulve med mere liv og spil

Der var trægulve med mere og mere spil og liv. Kombineret med den almindelige trend, med en stor valgfrihed når det gælder farver og overfladebehandling af gulve. Og netop dette gav Junckers A/S idéen til en palette af trendy farver til gulvbehandling af trægulve, som er noget anderledes en de traditionelle gulve i aks, bøg og eg med den kendte lakerede overflade. Hos Junckers A/S vil man gerne reagere på markedet, og udfordringen er at holde øje med innovatorerne og ‘first-movers’. Og det er med dem, at der skabet et marked med volumen, der gør det interessant for et verdensomspændende firma som Junckers A/S.

Nu er et trægulv ikke bare et trægulv

De nye pangfarver er nu nået ud til de meget modebevidste brugere, som gerne vil være med på en trend, for Soul-Collectrion med stærke farver er ikke til massemarkedet. Over 50% af alle gulvbehandlinger i Danmark er lyse og hvidpigmenterede. Det lyse trægulv har hidtil været det foretrukne hos mange kunder – for et lystgulv giver automatisk mere lys i et rum, hvis det er en stuelejlighed eller der er mørkt udenfor. Der har dog i mange år været en tendens til mørke trægulve udenfor skandinavien og især på det engelske marked er mørke trægulv og bastante møbler ‘in’. Men der er nu en tendens til, at de mørke trægulv kommer i fokus i Danmark. Det kan være en udløber af de mange store vinduespartier der er i nye huse og lejligheder som skyder op rundt omkring.

Hvad er Soul+Collection?

Soul+Collection består af en række jordfarver, og så er der også de mere ‘provokerende’ farver til at fange opmærksomheden og tilfredsstille behovet hos særlige kunder og kundesegmenter. Med de nye farver sker der også en fornyelse af Jynckser’s brand og opfattelse at i omverdenen som lidt af en klenodie med en lang og glorværdig historik. Junckers A/S  er kendt både i Danmark og resten af verden på to ting: Tryghed og kvalitet. Og det er jo ikke de værste ting at tage afsæt i når et produkt der er så markant anderledes end det traditionelle skal lanceres.

 

Læs mere interessant læsning om trægulv her:

Gulvafslibning og priser

Gulvafslibning i København

Se mærk og duft træet