25361100 info@egedahl.dk

Gulvafslibning skaber lette og luftige rum

 På en måde giver gulvafslibning af boligens trægulve et nyt liv til hjemmet. Et nyafslebet gulv kombinerer naturens materiale med moderne livsstil og byder på en række imponerende detaljer med hensyn til overfladestruktur og farvevalg. Når den gamle overfladebehandling fjernes med en gulvafslibning kommer vi ned til det rene træ og trægulvet kommer til at stå nøgent og bart. Og de rene, minimalistiske linjer og det rå træ giver en fornemmelse af frihed og ro, og der er nu plads til at lege med farver og nuancer til den nye gulvbehandling. Og der er nu tid til at lade sig inspirere af boligens arkitektur og interiør men også af den omgivende natur. Et forhold som må tages med i betragtning er lyset, og en blokering af af det naturlige lysindfald er utilgiveligt og enhver lysstråle som kan ramme gulvet er hilset. Efter gulvafslibning og gulvbehandling er det tid til at få møbler på plads. Den nye indretning kan gøres med kreativitet og nyanskaffelser vil også være naturligt. Tæpper og møbelgrupper kan bruges til at definere de enkelte områder, og farver kan holdes i de samme farvetoner på vægge og loft, for at skabe en sammenhængende stil. Det ‘lette’ og ‘luftige’ er der mange som prioriterer højt og dermed kommer møbler og interiør i kontrast, hvilket giver en stil hvor den tunge lænestol virkelig kommer til sin rette.

 

Personlig stil og funktionalitet

Når dit trægulv skal have en gulvafslibning, må du have øje for at trægulvet og hjemmet skal være det perfekte sted at slappe af.  Derfor kan man lige så godt tage det element med i betragtning når gulvet og boligen skal renoveres. Det er en udfordring at skabe en bolig og trægulv, der afspejlder bylivet og moderne livsstil. Vi bruger derfor meget tid på at søge inspiration til hvordan trægulve kan renoveres så de matcher kunders ønske, tidens trends og kravet om funktionalitet. At omsætte denne viden til smukke og innovative trægulve er derefter vores fornemmeste opgave som gulvfirma. Men vær sikker på, at vi er med når nutidens og morgendagens trendy trægulve formes fra gammel og slidt lak til et unikt mesterværk.  Der findes ikke noget facit eller global stil når udseendet af et trægulv skal vælges, for vi kan godt lide, at kunderne selv kan sætte deres præg på en sofa eller stol ved at vælge glans, materiler og farvenuancer. Udfordringen, for os som gulvfagmænd, ligger i at skabe et godt og sammenhængende grundlag, der sikrer, at uanset hvad kunden vælger, så vil det fungere med hensyn til udseende, kvalitet og funktion.

 

Hjem kære hjem - Gulv kære gulv egedahl.dk udføre gulvafslibning gulvafhøvling og gulvbehandling med olie, lak eller olie. Lette og luftige rum og et hjem hvor trægulvet bliver et aktiv, som står indbydende og er en fornøjelse at betræde og beskue.

Betragt dine trægulve som smuk kunst

De nyafslebne trægulve udstråler et mesterværk i struktur med unikke åretegninger og en duft af harpiks og savsmuld. En travl arbejdsdag er forbi, og endelig er det tid til at slappe af og lade roen sænke sig.  Sidde og fundere og evaluere dagen i omgivelser du selv har kreéret med lofter, vægge og et trægulv der matcher perfekt til dig og dit hjem. Omgivelser der er ‘lette’ og ‘luftige’  og giver plads til fordybelse, med et trægulv der fremstår rustikt som et stykke natur der er flyttet ind i hjemmet. Et fantastisk look, en fantastisk følelse af et trægulv der virker som en smuk skulptur, og det blokerer ikke for hverken lys eller udsyn.

Af Egedahl.dk

 

 

 

 

Læs mere interessant læsning om trægulv her:

Gulvafslibning og priser

Gulvafslibning i København

Afslibning og nye trends