25361100 info@egedahl.dk

Få et smukt trægulv med en gulvafslibning

Gulvafslibning er en stor tilfredsstillelseEfter en gulvafslibning kan dit trægulv få nøjagtigt det udseende som du måtte ønske. Du får et utal af muligheder , både med hensyn til struktur, glans, farve og holdbarhed. Du kender sikkert fornemmelsen? Nybagte boller, en glad bemærkning og et godt grin… Alle lyspunkter i hverdagen. Det samme gælder når du henvender dig til os, for som din fagmand indenfor gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling, så skal det være et ekstra lyspunkt at tage kontakt. Alle vil jo gerne sprede glæde og hygge, og det gælder også os. Både i vores kontakt med kunder, men også når vi afsliber gulve. Trægulve må gerne være en hyggespreder for os selv, for venner, for familie. Derfor passer vi på vores i hverdagen og holder i orden og ved lige. For glæden ved at se dem man holder, påskønne et flot trægulv og et hyggeligt hjem er altid en fornøjelse. Besværet med at rengøre og vedligeholde et trægulv opvejes mange gange af glæden ved at naturens materiale er flyttet ind i stuen. For fornemmelsen ved at betræde et blød og behageligt trægulv eller duften af et nyvasket trægulv er lige så unik som glæden ved nybagte boller eller en friskplukket buket blomster.

Når dit trægulv er afslebet er der uanede muligheder for at sætte præg på den vicere behandling med olie, lak eller lud. Det første skridt på et nyafslebet trægulv er en stor tilfredsstillelse. Og fornemmelsen af, at gulvarbejdet er udført af en fagmand og veloverstået er også dejlig, og kan vare i måneder og give det ekstra overskud i hverdagen, der kan sætte nye lyspunkter i en ellers stresset hverdag.

Gulvafslibning bør udføres af en fagmand

Med en gulvafslibning og efterbehandling, udført af en fagmand kan du glæde dig over dit trægulv i rigtig mange år. For et gulv af træ er lavet af et levende materiale, der kun bliver smukkere med årene. Vi er din gulvfagmand indenfor gulvafslibning og er vel indbegrebet af stilrent dansk håndværk i gulvhøjde, og er altid i front indenfor gulvafslibning og gulvbehandling, både hvad nye trends og ny teknologi angår. Af gode grunde har vi derfor en know-how og ganske særlig viden, når det gælder renovering, behandling og vedligeholdelse af trægulve. Den kommer dig til gode, såfremt du vælger os som din fremtidige samarbejdspartner.

 

Læs mere interessant læsning om gammelt og nyt håndværk

Håndskrabet gulv

Hjem kære hjem

Gulvafslibning og priser