25361100 info@egedahl.dk

Fra klassisk til moderne

Gulvafslibning forvandler Egedahl.dk afslibning billig priser slibning af trægulve københavnVed gulvafslibning af trægulve slår den strømlinede, enkle og minimalistiske tendens stadig mere an, og trægulve virker næsten ‘clean’ i nogle boliger. Her er naturlige gulve den idéelle modpol, til at skabe hygge, uden at forstyrre helheden. Og uden at ødelægge den landlinge rustikke atmosfære understreger plankegulve, stavparket og lamelgulve at usynlig lak, sæbebehandling eller olie er at foretrække som gulvbehandling. Ved en gulvafslibning fjernes den gamle overfladebehandling så trægulvet bliver som nyt, og herefter skabes mulighed for at forvandle gulvet i klassisk eller moderne design, der passer til ethvert hjem. Vi kan forvandle trægulve til at indeholde alle slidstyrker med forskellig udseende under hensyntagen til at bruge de bedste materialer til en fornuftig pris.

Oliebehandling danner symbiose til trægulvet

Ligesom naturen giver træer lang tid til at gro, så giver vi trægulvene den nødvendige tid for at få en naturlig overflade efter gulvafslibningen. Det kræver tålmodighed og tid, masser af tid, men det giver en spændende visualitet og autentisk overflader. Olien får lov til at tørre langsomt i luften, trænger særligt intensivt ind i træets porer og hærder til en langvarig forbindelse indvendig i træet, og der ved dannes symniose imellem olien og trægulvet. Den intensive og omfattende specialbehandling af dit trægulv betaler sig. Resultatet er et trægulv, der fremstår tørt og rustikt, men føles naturligt og varmt. Trægulvet vil fremstå til at stråle af uberørt natur med den smudsafvisende og rengøringsvenlige gulvoverflade. Der bruges en hærdende naturolie på basis af naturlige råstoffer som for eksempel linolie, og dermed miljøvenlig og fri for de skadelige og kræftfremkaldende flygtige opløsningsmidler. Ved en løbende vedligeholdelse af trægulve forbliver trægulvet slidstærkt, urenheder bliver lettere at vaske væk og beskadigede steder lettere at udbedre.

Rustik elegance

Det rustikke interiør giver dig en følelse af at være velkommen uanset hvor du er. De naturlige trægulve med bløde eller lyse farver skaber et indbydende og varmt miljø af rustik elegance i hjemmet. En følelse af, at det er her, du gerne vil bo – at det er dit hjem: gamle og nye møbler kan blandes i perfekt harmoni og matche vægge og trægulve. Umage løse puder pynter på stofsofaen og trægulvets lyse patina giver en naturlig kontrast. Rolige nuancer med grå, naturlige farver, men også lyse farver passer til denne stil. Tilbehør og personlige samlinger, som f.eks. en samling stik og fotografier på væggen, forstærker det rustikke miljø. Det patinerede gulv, med synlige årer og teksture eller et robust trægulv med varme toner giver rummet en rustik fornemmelse.
Den klassiske stil er inspireret af interiøre fra for længe siden, med højt til loftet,  funklende lysekroner, smukke ornamenter og romantiske design. Anvendelsen af luksuriøse materialer, sølv og guld, en blanding af antikke og nye møbler og pyntegenstande med dekorative former skaber et fikst og elegant indtryk. Dybe, mørke farver blandet med hvide og cremefarvede toner forstærker denne følelse. Stilfulde klassiske rum kompletteres af eksklusive, bæredygtige parketgulve, lagt i iøjnefaldende mønstre. Denne stil afspejler fortidens storhed, men kan kombineres med alle nutidens bekvemmeligheder og praktiske ting. Klassiske trægulv kan forvandles med en gulvafslibning, fra at være slidt og grimme til at lyse op og være et opfriskende moment i boligen.Klassisk

Moderne

Moderne rum i enkelt og minimalistisk stil, velafbalanceret med nuancer af hvidt og gråt og en enkelt kontrastfarve bringer struktur og rumlighed ind i ethvert rum. Glatte materialer som glas og rustfrit stål kontrasterer smukt med struktur og tekstur på tekstiler og tæpper. Geometriske former, ofte i tilbagevendende mønstre, skaber ro og balance. Et moderne interiør passer godt sammen med rolige gulvflader. En lys grundfarve, som bringer kontrasterne smukt frem, f.eks. i nuancer af gråt, men også i sort eller hvidt. De lyse nuancer i trægulvene forsvinder og indfarvning med farvet bejdse eller olie vinder frem, og fremstå med sit rustikke look og kontrastfulde punch.

 

 

Læs mere interessant læsning om trægulv her:

Gulvafslibning priser

Gulvafslibning i København

Afslibning og nye trends