25361100 info@egedahl.dk

Gulvafhøvling er meget brugt i København

Gulvafhøvling sætter nye standarder i KøbenhavnSåfremt dine trægulve er meget slidte, ujævne og grimme kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling. Vi kan levere en kvalitetssikker gulvafhøvling i København uanset trægulvets størrelse og art. Vi udføre gulvafhøvling på mange trægulve i København, og især i de gamle bydele har trægulvene efterhånden en alder, der gør dem modne til en gulvafhøvling. Modsat gulvafslibning, så er gulvafhøvling en grov behandling hvor der fjernes fler milimeter af selve træet. Og det er kun aktuelt i ganske får tilfælde at udføre en gulvafhøvling fremfor en gulvafslibning. Det gælder for gulvafhøvling som for gulvafslibning, at det er vanskeligt at få et pænt resultat, hvis man ikke ved, hvad man gør.

Man skal passe på med at vælge det første tilbud på gulvafhøvling i København. Mange gør ikke arbejdet godt nok; der kan komme slibemærker i gulvet, det kan blive (endnu mere) ujævnt, eller man kan komme til at høvle for meget af. En totalløsning omfatter også gulvafslibning, ludbehandling, indfarvning, lakering, olie- eller sæbebehandling. Det gælder for gulvafhøvling som for gulvafslibning, at det er vanskeligt at få et pænt resultat, hvis man ikke ved, hvad man gør.

Brug en god fagmand i København

gulvafhoevling koebenhavnMan skal passe på med at vælge det første tilbud på gulvafhøvling i København. Vi kan hjælpe med alt fra vedligeholdelse af dine trægulve til komplicerede behandlinger såsom komplet istandsættelse af gulvet inklusive gulvafhøvling i København. En totalløsning omfatter også gulvafslibning, ludbehandling, indfarvning, lakering, olie- eller sæbebehandling. Vi har mange års erfaring med afhøvling i København og bruger de nyeste og mest effektive maskiner samt udelukkende miljøgodkendte efterbehandlingsproukter. Alle vores lakprodukter er miljøgodkendte. Vores succes med gulvafhøvling i København skyldes, at vi har mange års erfaring med trægulve, og hvordan de opfører sig i forbindelse med den nødvendige efterbehandling. Gulvafhøvling i København bruges kun hvor en ganske almindelig gulvafslibning kommer til kort og ikke kan slå til.

 

 

Få flere interessante input og læs nyttige artikler her:

Lyse trægulve

Afslibning af plankegulve

Gulvafslibning i København

Afslibning og nye trends

Afhøvling af gulve