25361100 info@egedahl.dk

Gulvafslibning fra kr. 70,- pr. m2

priser på gulvafslibning fra kr. 55 pr. m2 excl. moms

Et nyafslebet trægulv er behageligt for fødderne

Gulvafslibning til kun kr. 70,- pr. m2.  Gulvafslibning udføres til en fornuftig pris. Uden efterbehandling er prisen på gulvafslibning kun kr. 70,- pr. m2. Prisen er inkl. moms og er for en let gulvafslibning eller en almindelig fuldslibning. Ønsker du en efterbehandling med olie, lak eller lud vil der være en tillægspris. Du kan se alle vore priser under fanen priser.

Billig gulvafslibning fra kr. 70,- pr. m2

Uden at gå på kompromis med kvaliteten tilbyder vi gulvafslibning til en fantastisk pris. En række professionelle gulvslibere står klar til at hjælpe dig med afslibning og efterbehandling af dit trægulv.  Se priser her:

Priser

Vi bruger kun de bedste materialer fra danske producenter som TripTrap, Faxe og Junckers, hvilket gør vores gulvservice helt unik. Gulvprodukter produceret i Danmark er nemlig kvalitet, og den går vi naturligvis ikke på kompromis med. Tværtimod arbejder vi til stadighed med at gøre vore arbejdsprocesser og procedure bedre og mere effektive samtidig med at vi laver tests og hele tiden udvider vores viden og kompetencer indenfor gulvrelaterede opgaver.